DİYARBAKIR / ÇINAR - Başalan Ortaokulu

04125192121
BAŞALAN KÖYÜ ÇINARDİYARBAKIR
Vizyon
0 VİZYON Çağdaş, erdemli ve bilinçli bir gençlik yetiştirmektir. Bu vizyonla okulumuzu, paydaşlarımızın işbirliği ve güçbirliği ile; •İlköğretimde öncelikle tercih edilen •İlimizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren •Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren •Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapma çabasındayız.
Misyon
0Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelirini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişin ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, bilgi, sevgi ve özdisiplinin temel değerler olduğu yaratıcı eğitim ortamını hazırlar.
Öğretim Şekli :NORMAL
08:30 BAŞLAMA 14:50 BİTİŞ